ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάκερ στη σελίδα του Παύλου Πολάκη…

 

Ηacker έχουν μπει στη σελίδα του Παύλου Πολάκη στο  και ανεβάζουν θέματα με το όνομά του.

Περισσότερα

Ομιλία σήμερα στο Ηράκλειο από το συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

 

Ενημερωτική εκδήλωση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με ομιλητή το διακεκριμένο συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη διοργανώνεται από το ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α. (Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας), στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 12/12/17, ώρα 7.00 μ.μ.. ( https://goo.gl/maps/JkHyiKyn9tr ) 

Περισσότερα

Σε μισθωμένα σπίτια οι 262 πρόσφυγες που έφτασαν στην Κρήτη

 

Συνολικά 604 είναι οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Κρήτη με την προσθήκη και τον 262 προσφύγων που έφτασαν σήμερα, Κυριακή, από τη Λέσβο στο πλαίσιο του προγράμματος προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων που υλοποιείται με τη συνεργασία της Ύπατης Αρμοστίας και της Αναπτυξιακής Κρήτης. 

Περισσότερα

Απλή αναλογική στις Αυτοδιοικητικές εκλογές προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης

 

Σειρά αλλαγών στη λειτουργία των περιφερειών και γενικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του «Καλλικράτη», προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, στην ομιλία του κατά την έναρξη του 5ου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

Περισσότερα

Αλέξης Τσίπρας: Να χτίσουμε μεταξύ μας γέφυρες σε σταθερά θεμέλια

 

Επιδιώκουμε να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ μας και θέλω να πιστεύω ότι αυτός είναι και ο δικός σας σκοπός, είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Περισσότερα

Αδιαπραγμάτευτη η Λωζάνη! Ούτε αναθεώρηση ούτε επικαιροποίηση

 

Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι αδιαπραγμάτευτη, διεμήνυσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον Τούρκο ομόλογό του.

Περισσότερα

Αύριο η πρόσκληση για έρευνα για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Ιόνιο

 

Δημοσιεύεται αύριο, Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ανακοίνωση της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών για τους δύο διεθνείς διαγωνισμούς που προκήρυξε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων τριών περιοχών στην Κρήτη και το Ιόνιο Πέλαγος.

Περισσότερα

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ

 

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ενώ από την ίδια ημέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων

Περισσότερα

Η κλιματική αλλαγή θα επηρεάσει σταδιακά και την προσωπικότητα των ανθρώπων

 

Καθώς προχωρά η κλιματική αλλαγή και το θερμόμετρο του πλανήτη ανεβαίνει, είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις και στην προσωπικότητα των ανθρώπων, οι οποίοι μπορεί να γίνουν πιο ζεστοί και ανοιχτοί στις κοινωνικές επαφές.

Περισσότερα