455 γενικές και ειδικές εξετάσεις πραγματοποίησαν οι Γιατροί του Αιγαίου στην Αγία Γαλήνη (Φωτογραφίες)

 

Μια πολύ σημαντική επίσκεψη δέχτηκε το Σαββατοκύριακο η Αγία Γαλήνη!

 Ήταν οι Γιατροί του Αιγαίου, η εθελοντική ομάδα προσφοράς στο συνάνθρωπο, που ήλθαν στο χωριό και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του και όχι μόνο!

Άνθρωποι ταγμένοι να προσφέρουν την βοήθειά τους στον συνάνθρωπο και να είναι αλληλέγγυοι σε κάθε αδύνατο, οι Γιατροί του Αιγαίου για μια ακόμα φορά απέδειξαν την σημαντικότητα του έργου που επιτελούν

Η αποστολή των Γιατρών του Αιγαίου αποτελείτο από 18 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι πραγματοποίησαν το διήμερο 455 γενικές και ειδικές εξετάσεις, που με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα κόστιζαν 17.500 € μαζί με κάποια μικροχειρουργεία που έγιναν!!

-           Και αυτή η επίσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα, μας είπε ο πρόεδρος τη Τοπικής Κοινότητας κ. Μανώλης Φουντιδάκης. Ο κόσμος και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι, δέχτηκαν με μεγάλη χαρά αυτή την επίσκεψη. Μάλιστα αυτή τη φορά ήλθαν και εξετάστηκαν άνθρωποι και από τα γύρω χωριά. Προσπαθήσαμε σαν τοπική κοινωνία να τους προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της Αγίας Γαλήνης, ξενοδόχους και εστιάτορες, που βοήθησαν. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους Γιατρούς του Αιγαίου για την ιατρική τους προσφορά στους κατοίκους του χωριού μας! 

 

wbagiagalini 2

wbagiagalini 3

wbagiagalini 4

wbagiagalini 5

wbagiagalini 6

wbagiagalini 7

wbagiagalini 8

wbagiagalini 9

wbagiagalini 10

wbagiagalini 11

wbagiagalini 12