Ρίχνεται σήμερα στη μάχη των μεταλλίων ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Ντουμπάι…

 

Ανοίγει τα φτερά του για νέα μετάλλια σήμερα Τρίτη στο Ντουμπάι ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης.

 

Συγκεκριμένα στο Ντουμπάι θα συμμετάσχει σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που παραδοσιακά συγκεντρώνουν τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, στο Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition και στο Sharjah International Open Athletics Meeting.

Ο Μεσαρίτης Γίγαντας αγωνίζεται σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στη σφαίρα και αύριο στον ακοντισμό...

Μιλώντας για το ταξίδι του ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε:

«Βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν, η προετοιμασία βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο κι ελπίζουμε η προσπάθεια μας για άλλη μια φορά να φέρει καρπούς. Στη διοργάνωση του Ντουμπάι θα δούμε την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αφού ο στόχος μας για φέτος είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Γερμανία τον Αύγουστο. Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ το ταξίδι του πρωταθλητισμού γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες

-Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά,

*         το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

τα μέλη των εταιρειών:

*         ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*         ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*         MINOAN LINES,

*         ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*         ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*         ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

*         ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*         ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           και το νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…»