ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιταχύνεται η διάβρωση των ακτών στην Κρήτη! Το 65% του νησιού στο «κόκκινο»…

 

Η θάλασσα «ανεβαίνει» καταπίνοντας παραλίες, δρόμους, σπίτια, υποδομές. Ηδη στις επιστημονικές έρευνες των τελευταίων ετών καταγράφονται περιπτώσεις «οπισθοχώρησης» παραλιών και εκβολών ποταμών κατά 5, 10 ακόμα και 400 μέτρα, συχνά σε διάστημα μόλις λίγων δεκαετιών.

Περισσότερα

Στο Μεσοχωριό την Τετάρτη ο Μαστογράφος

 

Ενημέρωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσοχωριού:

Περισσότερα

Ανοιχτό τη Δευτέρα το Παράρτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στις Μοίρες

{module [804]} 

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τους επιχειρηματίες - μέλη του ότι θα παραμείνει ανοικτό τη Δευτέρα 23/10/2017 από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το απόγευμα για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών.

Περισσότερα

Ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, σημαιοφόρος σε σχολείο της ενδοχώρας…

 

Δεν είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και το ξέρει…

Περισσότερα

Τροποποίηση στο πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στην Πόμπια

 

Από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πόμπιας κ. Γιώργο Φουστανάκη ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει τροποποίηση στο πρόγραμμα για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, καθώς θα υπάρξουν δυο ακόμα συμμετοχές στην παρέλαση:

Περισσότερα

Έρχονται την άλλη εβδομάδα οι πολυπόθητες βροχές;

 

Και ενώ το φράγμα  της Φανερωμένης έχει στεγνώσει και η φύση ολόκληρη στενάζει κάτω από την ανομβρία, οι προγνώσεις του καιρού δείχνουν σημαντικές βροχές την ερχόμενη εβδομάδα σε όλη την Κρήτη.

Περισσότερα

Έβγαλε όπλο με σιγαστήρα, έξω από σχολείο, και πυροβόλησε σκύλο, μπροστά σε πολίτες, λίγο πριν σχολάσουν οι μαθητές!

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από δημοτικό σχολείο, όταν γονέας μαθητή περιμένοντας το παιδί του να σχολάσει και στη θέα ενός μικρόσωμου σκύλου, έσπευσε στο αυτοκίνητό του, πήρε το όπλο του (!) και σε κοινή θέα, αφού έβαλε και σιγαστήρα, πυροβόλησε το τετράποδο! Το σκυλί, τραυματισμένο, εξαφανίστηκε, μάρτυρες στο περιστατικό ήταν άλλοι γονείς, που έμειναν έκπληκτοι με το "νταηλίκι" του συγκεκριμένου, ο οποίος, κατά τις μαρτυρίες άλλων κατοίκων, συχνά σηκώνει το όπλο και πυροβολεί εναντίον ζώων!

Περισσότερα

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Γόρτυνας

 

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των καθιερωμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, στοχεύοντας να γίνουν με κάθε επισημότητα σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, προκειμένου να τονιστεί η μεγάλη σημασία της εθνικής επετείου στην πορεία του Έθνους μας.

Περισσότερα