ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο 3ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο η ΔΡΩ

 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργάνωση του 3ου Παγκρήτιου Ενεργειακού Συνεδρίου που θα γίνει στις 24 Μαρτίου στην Κρήτη με οργανωτή την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, έχοντας την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, στο οποίο συμμετέχι και η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού «ΔΡΩ».

Περισσότερα

Χρηματοδότηση ύψους 950.000 ευρώ για τη βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Δήμου Αγίου Βασιλείου

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη με τον Υπουργό Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθό και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε με θέμα την βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Δήμου για το οποίο ο Γενικός Γραμματέας ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 950.000 ευρώ.

Περισσότερα

Δώδεκα τα αιτήματα χρηματοδότησης στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη από τον Δήμο Γόρτυνας

 

            Στα πλαίσια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου Κας Έφης Κουτεντάκης, του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα κ.Εμμ. Δρετάκη, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μουλίων κ.Γεώργιο Κορνηλάκη, τον Πρόεδρο της Ομάδας του Ρούβα κ.Στέλιο Κουτεντάκη και τον Αντιπρόεδρο κ.Μανιαδάκη Γιάννη, ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ.Νίκος Σχοιναράκης επισήμανε τα τρέχοντα προβλήματα του Δήμου, έχοντας λάβει υπόψη και την καταγραφή των προβλημάτων που έχει γίνει σε συνεργασία με τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Γόρτυνας.

Περισσότερα

Εθελοντικός καθαρισμός του δάσους στον Πύργο Μονοφατσίου

 

Την Κυριακή 18 Μαρτίου μετά τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός του δάσους στον Πύργο Μονοφατσίου, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Περισσότερα

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος και υπέρηχος μαστού σήμερα και αύριο στις Μοίρες

 

Όπως μας ενημέρωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσαράς ο «Στόχος – Πρόληψη» θα βρίσκεται στις Μοίρες για δωρεάν προληπτικό έλεγχο και υπέρηχο μαστού.

Περισσότερα

Το Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώνει για θυελλώδεις ανέμους

 

Ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου:

Περισσότερα

Μια γεώτρηση που θα λύσει το πρόβλημα ύδρευσης μιας ολόκληρης Δημοτικής Ενότητας, περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου…

 

            Ο πρώην Δήμος Αγίας Βαρβάρας είχε ανοίξει μια γεώτρηση στην τοποθεσία ''Λαντουρά'' της Τοπικής Κοινότητας Πρινιά της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας το 2009 βάθους 560μ., απο την οποία οι ποσότητες νερού που είχαν αντληθεί ξεπερνούσαν τα 100κυβ. την ώρα.

Περισσότερα

Συζητά προϋπολογισμό την Τρίτη ο Δήμος Φαιστού…

 

Συνεδριάζει την Τρίτη 20-03-2018 στις 19.30  το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού στην αίθουσα «Μιχαήλ Χαρ. Ζαχαριουδάκη» με το παρακάτω θέμα:

Περισσότερα